Kotiapu-, seurustelu- ja asiointipalvelut | Eskeriina

Yhteys

Eskeriina on seuraa, virkistystä ja hyvinvointia tuottava yritys. Tarjoamme vanhuksille ja muille tukikaveria kaipaaville luotettavaa ja säännöllistä seuranpitoa kotona tai harrastusten parissa. Vietämme aikaa yhdessä, seurustelemme ja teemme mukavia asioita asiakkaamme toiveiden mukaan. 

Ole yhteydessä!

Soita 044 236 1469, laita sähköpostia eskeriinatmi@gmail.com tai lähetä tiedustelu oheisella lomakkeella. Vastaamme lomakkeella tulleisiin kyselyihin 1 arkipäivän aikana.

Yhteys

  • Onko palvelu tarkoitettu itselle vai omaiselle? Mikä on asiakkaan ikä, sukupuoli ja elämäntilanne? Minkälaisesta palvelusta olet kiinnostunut? Haluatko varata ilmaisen tutustumiskäynnin? Haluatko tilata lahjakortin?
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

jaanaprofiili

Jaana Harju

Hei! Olen Jaana Harju, nainen Eskeriinan takana.

Olen sertifioitu Kotiluotsi ja koulutukseni antaa minulle valmiudet toimia ikääntyvien tai erityisryhmien arjen tukena. Kotiluotsina edesautan asiakkaitteni hyvinvointia tukemalla monin tavoin esimerkiksi ravitsemuksessa, sosiaalisessa kanssakäymisessä, kodin turvallisuudessa ja terveysliikunnassa.

Olen erityisen kiinnostunut elämäntarinoista ja muistelemisesta vanhojen valokuvien ja kirjoittamisen avustuksella. Teen myös mielelläni käsilläni mitä tahansa kokkaamisesta ompelemiseen ja vasarakin pysyy kädessä.

Ole yhteydessä, mietitään miten voin parhaiten auttaa juuri sinua!

Ilmainen tutustumiskäynti

Täytä alustava tarvekartoitus ja varaa ilmainen tutustumiskäynti. Tutustumiskäynti ei velvoita sinua mihinkään.