Kotiapu-, seurustelu- ja asiointipalvelut | Eskeriina

Hinnasto

Eskeriina on seuraa, virkistystä ja hyvinvointia tuottava yritys. Tarjoamme vanhuksille ja muille tukikaveria kaipaaville luotettavaa ja säännöllistä seuranpitoa kotona tai harrastusten parissa. Vietämme aikaa yhdessä erilaisten asioiden parissa aina asiakkaan kunto huomioiden.

Hinnastomme

Yksittäiset käynnit: 44,00 €/tunti (sis. alv 24%)

Käynnit arkisin klo 9.00-20.00 välillä sopimuksen mukaan.
Viikonloppulisä 50,00 €/kerta (sis. alv 24%)


Palvelu sisältää asiakkaan luona tapahtuvan palvelun sekä kävelyt johonkin kohteeseen. Palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Laskutus: sopimuksen mukaan

Palvelu ei sisällä kuljetuksia eikä erillismaksuja.

Mikäli kohteeseen kulkeminen vaatii maksullisen kulkuneuvon käytön, asiakas maksaa molempien matkat. Myös kohteessa aiheutuvat kulut (esim. kahvilassa käynnit, teatterissa käynnit tms.) maksaa asiakas, ellei toisin sovita.

Meiltä myös lahjakortit!

lahjakortti
Hoiva ja Kivi | Vanhusten kaveripalvelut | Kotka
Kotiapu-, seurustelu- ja asiointipalvelut | Hoiva ja Kivi | Kotka
jaanaprofiili

Jaana Harju

Hei! Olen Jaana Harju, nainen Eskeriinan takana.

Olen sertifioitu Kotiluotsi ja koulutukseni antaa minulle valmiudet toimia ikääntyvien tai erityisryhmien arjen tukena. Kotiluotsina edesautan asiakkaitteni hyvinvointia tukemalla monin tavoin esimerkiksi ravitsemuksessa, sosiaalisessa kanssakäymisessä, kodin turvallisuudessa ja terveysliikunnassa.

Olen erityisen kiinnostunut elämäntarinoista ja muistelemisesta vanhojen valokuvien ja kirjoittamisen avustuksella. Teen myös mielelläni käsilläni mitä tahansa kokkaamisesta ompelemiseen ja vasarakin pysyy kädessä.

Ole yhteydessä, mietitään miten voin parhaiten auttaa juuri sinua!

Ilmainen tutustumiskäynti

Täytä alustava tarvekartoitus ja varaa ilmainen tutustumiskäynti. Tutustumiskäynti ei velvoita sinua mihinkään.